На відміну від Sony, Microsoft протягом усього року неймовірно відверто розповідала про Xbox Series X, але є ще кілька раніше невідомих функцій, якими компанія поділилася за кілька тижнів, що минули після того, як консоль була нарешті представлена.

Читайте Знай в Google News!

Наприклад, в п'ятницю Джейсон Рональд, директор з управління програмами Xbox, з'явився в останньому випуску подкасту Xbox, щоб розповісти про те, як власники Series X і Series S зможуть звільнити місце для зберігання.

Однією з проблем, з якими зіткнулися багато геймерів цього покоління, був брак місця на жорстких дисках через збільшеного розміру відеоігор. Після завантаження та встановлення всіх оновлень розмір деяких ігор перевищує 100 ГБ, і оскільки технології, на яких базуються ці ігри, стають все більш просунутими, розміри продовжуватимуть зростати. На щастя, всі нові консолі мають розширюване сховище, але Додати Місце на Xbox Series X, S або PS5 буде неймовірно дорого, тому Microsoft додає функцію часткового видалення ігор.

Xbox Series X, скріншот

Популярні новини зараз

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Показати ще

Тепер геймери зможуть видалити частину гри: залишити лише сюжетну частину, або ж видалити відеоролики, які займають левову частку пам'яті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.