Днями презентація Minecraft Live продемонструвала новий контент, що надходить в Minecraft і в спін-офф Minecraft Dungeons.

Читайте Знай в Google News!

Влітку 2021 року Mojang покращить Minecraft оновленням під назвою Caves & Cliffs. "Caves & Cliffs" - це дуже затребуване оновлення, і це система, над якою розробники спокійно працювали протягом деякого часу. Розробники також інтегрують голосування по біом Minecon Live 2019, коли фанати просили відремонтувати гори в грі.

Після оновлення печери будуть створені з набагато більшою різноманітністю та контрастом, з такими функціями, як Водоспади, печерні озера та величезні печери. У них буде більше різноманітності, з пишними печерами, кристалічними жеодами та іншими новими середовищами. З'являться нові блоки, такі як сталактити і сталагміти, "датчик скритності", який реагує на рухи за допомогою сигналів Redstone.

Популярні новини зараз

В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Показати ще

Звичайно, в печерах теж є істоти. Страж-це новий ворожий моб, який реагує на рухи гравця, і гравці можуть приручити аксолотлей, щоб допомогти їм у бою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.