Twitter підтвердив, що працює над новою функцією, яка в даний час називається Birdwatch, яка може дозволити спільноті Twitter попереджати один одного про оманливі твіти, які можуть завдати шкоди.

Читайте Знай в Google News!

Ми багато чого не знаємо про цю ідею, в тому числі про те, чи дійсно Twitter випустить її для публіки або як вона може працювати в остаточній формі, але просочилося достатньо, щоб у нас дійсно було досить гарне уявлення про цю функцію - який, як ми розуміємо, все ще знаходиться на ранній стадії розробки і не буде випущений перед виборами в США.

Як зазначає TechCrunch, існування такого інструменту вперше виявила Джейн Манчун Вонг, яка часто копається в коді додатка в пошуках доказів невипущених функцій, ще в серпні. На базовому рівні ідея полягає в тому, що Ви зможете прикріпити нотатку до вводить в оману твіту:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Показати ще

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.