Контролер Stadia від Google тепер підтримує аудіопристрої USB-C при відтворенні на Chromecast або через веб-браузер. Це дає вам простий спосіб додати навушники та мікрофон, оскільки ви можете просто підключити набір дротяних навушників USB-C, таких як навушники Google Pixel USB-C, ігрова гарнітура, Asus ROG Delta або навіть бездротовий SteelSeries Arctis. 1 з бездротовим адаптером USB-C (працює, підтверджує Redditor).

Читайте Знай в Google News!

Приємно, що у гравців Stadia є ще один варіант звуку, крім вбудованого 3,5-мм роз'єму, і це круто і незвично для будь-якого ігрового контролера пропонувати звук USB-C, але Google все одно знадобився майже рік на цю можливість.

До цих пір ви могли використовувати порт USB-C контролера тільки для зарядки контролера або для підключення його до смартфону або комп'ютера за допомогою кабелю USB-C. фактично, протягом довгого часу після запуску це був єдиний спосіб використовувати його з телефоном або комп'ютером - Google продавав бездротовий контролер за 69 доларів, який не був бездротовим, якщо тільки ви не грали на Chromecast Ultra. Через місяць після запуску компанія Google випустила 15-доларове кріплення "кіготь", яке дозволяє прикріпити контролер Stadia до телефону, щоб ви могли грати в ігри Stadia на ходу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Показати ще

Нагадаємо, що Ілон Маск знову здивував весь світ, повідомивши, що коронавірус не такий вже й небезпечний, і коли вакцина стане доступною для всіх, він від неї відмовиться. Зазначимо, що кількість смертей від вірусу в усьому світі перевищила 1 мільйон людей.

Як повідомляв Знай.uа, бездротові навушники Marshall готові здивувати своїх фанатів. Творці повідомляють, що автономність у них на рекордному рівні, так що про підзарядку переживати явно не варто.

Також Знай.uа повідомляв, головна функція Apple Watch 6 працює несправно. Повідомляється, що оксиметр показує некоректні дані, та й медичним девайсом він не є, так що сприймати його показники всерйоз не варто.