Сьогодні вранці Apple представила розробникам другу бета-версію iOS 14.2 і iPadOS 14.2. Це сталося всього через два тижні після виходу першої бета-версії.

Читайте Знай в Google News!

Невелика зміна деяких фраз в iOS 14.2 підтверджує чутки про те, що Apple вирішила прибрати навушники зі стандартної упаковки iPhone 12; які завжди були в комплекті з новими смартфонами.

Нові фрази можна знайти в розділі про те, як зменшити вплив радіочастотного випромінювання при використанні iPhone. Apple раніше рекомендувала використовувати навушники, що додаються. Тепер фраза видалена.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Ще в травні цього року відомий аналітик Apple Мінг-Чи Куо, який протягом декількох років робив точні прогнози, що стосуються iPhone та інших технологій компанії, вперше оголосив, що iPhone 12 не буде поставлятися з навушниками в коробці.

Крім того, ми також не очікуємо наявності зарядного пристрою в коробці. Єдиним аксесуаром, який Apple постачає з iPhone 12, повинен бути зарядний кабель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.