У вівторок Reveal опублікував великий звіт про зростання травматизму на складах Amazon, заснований на витоку внутрішніх даних і інтерв'ю з численними джерелами, в якому стверджувалося, що Amazon ввела громадськість в оману щодо цих показників. Однак Amazon стверджує, що "ніхто не вводить в оману" і що Reveal неправильно інтерпретує дані Amazon.

Читайте Знай в Google News!

"Сама внутрішня документація [Reveal], яку він отримав, в кінцевому рахунку, ілюструє одне - ми приділяємо велику увагу безпеці наших команд", - йдеться в заяві компанії Для The Verge.

Стаття Reveal показує, що кількість серйозних травм на складах Amazon збільшилася в період з 2016 по 2019 рік. Але у своїй відповіді Amazon оскаржує те, що кваліфікується як серйозна травма, стверджуючи, що ці цифри вище, тому що компанія більш щедро надає час на відновлення.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Проте Reveal ніколи не використовує у своїй статті фразу "частота серйозних інцидентів"; Схоже, що Amazon замість цього посилається на використання reveal терміна "рівень серйозних травм". А керуючий редактор Reveal Енді Донохью відмовився від характеристики Amazon, заявивши The Verge, що фраза "рівень серйозних травм" була навмисною: "все, що ми зробили, це видалили Державний жаргон - DART - і замість цього використовували фразу, більш дружню для читача - "серйозна травма".

Донохью також вказав на веб-сайт Бюро статистики праці про те, як розрахувати рівень травматизму, який сказав, що формула для розрахунку показника DART також може використовуватися для розрахунку рівня серйозних травм.

У статті Reveal також говориться, що склади Amazon з роботами, які, за твердженням компанії, можуть підвищити безпеку робітників, насправді мають більш високий рівень травматизму, ніж склади, на яких цього не відбувається. Як повідомляється, ефективність роботів значно збільшила квоти, а це означає, що працівники можуть годинами виконувати одноманітну ручну працю, що може призвести до травм.

Amazon стверджує, що вносить поліпшення в більш безпечне робоче середовище. "Ми як і раніше спостерігаємо поліпшення запобігання і скорочення травм за рахунок програм, спрямованих на поліпшення ергономіки, проведення фізичних вправ і оздоровчих вправ з інструкціями, надання допоміжного обладнання для механічних робочих станцій, поліпшення налаштування та дизайну робочих станцій, телематичні кошти для навантажувачів і огорожі для вилочних навантажувачів для відділення обладнання від пішоходів", - йдеться в заяві компанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.