Для багатьох з нас дзвінок в кабінет лікаря, в страхову компанію, службу підтримки клієнтів або навіть в будь-який інший адміністративний офіс став розчаруванням, особливо в наші дні, коли через збільшення попиту і скорочення штату очікування по телефону стало нескінченним. Так, ви можете просто використовувати гучний зв'язок для прослуховування лінії, але ви дійсно хочете слухати цю жахливу музику більше години?

Читайте Знай в Google News!

Нова функція Android під назвою Hold for Me, про яку Google щойно оголосив, може зробити очікування телефону більш терпимим. В даний час функція Hold for Me доступна в якості попередньої версії в США для нових телефонів Google Pixel 5 і Pixel 4a (5g).

Google Hold for Me, google

Згідно з Google, це працює наступним чином: якщо ви телефонуєте за безкоштовним номером і вас переводять в режим очікування, Google Assistant буде відстежувати дзвінок замість вас, а ви повернетеся до того, що вам потрібно. Коли людина підключається до лінії, ви отримуєте повідомлення за допомогою звуку, вібрації і повідомлення на екрані, а представника попросять почекати, щоб ви могли відповісти на дзвінок.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

В даний час Hold for Me - це додаткова функція, яку можна включити в налаштуваннях Google. Його можна вважати аналогічним іншим функціям, які Google представив для поліпшення роботи з телефоном, таким як перевірка викликів, яка використовує голосову транскрипцію, щоб ви могли запросити інформацію від невідомого абонента, перш ніж ви фактично відповісте на дзвінок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.