Microsoft створила секретну тему Windows XP, яка зробила операційну систему більше схожою на Mac. Недавній витік вихідного коду Windows XP виявив ранні роботи Microsoft над операційною системою і деякі невидані теми, які компанія створила під час ранньої розробки XP ще в 2000 році.

Читайте Знай в Google News!

Один з них позначений як "Candy" і має дизайн, що дуже нагадує інтерфейс Apple Aqua, який був вперше представлений на Macworld Conference & Expo в 2000 році. Хоча тема не завершена, кнопка "Пуск" в Windows XP, а також різні кнопки і елементи користувальницького інтерфейсу явно призначені для відповідності з Aqua.

Microsoft ніколи не випускала тему Aqua Для Windows XP, і ми розуміємо, що вона використовувалася в ранньому вихідному коді ОС. Розробники Windows, схоже, використовували тему як заповнювач для створення движка тем для Windows XP.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що довгоочікувана прошивка MIUI 13 для смартфонів Xiaomi перші засвітилася на відео. Варто відзначити, що ОС стане доступною аж в наступному році, так що витік досить цікава. Звичайно, буде ще багато змін, але вектор створення розробників вже гранично ясний.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google вирішила піти по стопах Apple і заборонити здійснювати платежі в додатках без використання Сервісів Google. Таким чином, розробникам доведеться віддавати до 30% прибутку пошуковику.

Також Знай.uа повідомляв, вихідний код Windows XP з'явився в мережі. Цілком можливо, що хакери вже знайшли уразливості ОС і атакую комп'ютери на цій ОС.