Технічний стартап Zoox став четвертою компанією, що отримала дозвіл влади штату Каліфорнія на тестування своїх безпілотних автомобілів без наявності водія в авто.

Читайте Знай в Google News!

Наслідуючи приклад Alphabet's Waymo, китайського запуску AutoX і Nuro, Zoox зможе протестувати два автономних автомобіля без водія за кермом на певних вулицях недалеко від штаб-квартири Foster City. Рішення Департаменту транспортних засобів Каліфорнії є чудовою новиною для Amazon, оскільки найбільший у світі інтернет-магазин придбав Zoox в червні приблизно за 1,3 мільярда доларів.

Компанія, заснована Джеффом Безосом, активно розвиває технології автономного водіння, а також брала участь у раунді фінансування в розмірі 530 мільйонів доларів від стартапу Aurora Innovation на початку 2019 року.

Коли компанія оголосила про угоду про покупку Zoox, Amazon заявила, що дозволить компанії продовжувати працювати як самостійний бізнес, зберігши генерального директора Айші Еванс і співзасновника і технічного директора Джессі Левінсона.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

У липні агентство Reuters повідомило, що гігант онлайн-торгівлі також пообіцяв зберегти 900 з гаком співробітників Zoox через винагороду в розмірі 100 мільйонів доларів США. Однак Amazon може відмовитися від Угоди, якщо багато хто з них відмовляться від її пропозицій. Amazon заплатить 1,3 мільярда доларів готівкою за придбання Zoox, і сторони очікують, що угода буде завершена у вересні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Apple вже готова представити нові iPhone, але покажуть їх публіці на початку жовтня. Повідомляється, що поставки почнуться практично відразу ж після анонсу пристроїв, так що фанатам не доведеться довго чекати.

Як повідомляв Знай.uа, експерти перевірили на ремонтопридатність довгоочікувані Apple Watch 6. Повідомляється, що могло бути і краще, але більшість гаджетів Apple не славляться легкою ремонтопридатністю, так що компанія поставила заслужені 6 балів з 10.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Razer випадково злила дані 100 000 користувачів. Серед даних виявилися повні імена, адреси та поштові скриньки користувачів. Компанія вже визнала наявність витоку.