Майбутній захід Apple, присвячений iPhone, можливо, відбудеться у вівторок, 13 жовтня, згідно з інформацією, наданою MacRumors співробітником британського оператора стільникового зв'язку.

Читайте Знай в Google News!

У нас немає можливості підтвердити дати на даний момент часу, і ми не впевнені в достовірності джерела, але навіть без чуток, вівторок, 13 жовтня - гарне припущення, засноване на історичних графіках запуску Apple , перевагу запусків у вівторок, а також схильність до проведення заходів у другий тиждень місяця.

iPhone 12, gizchina

Інсайдер стверджував, що Apple прийме попередні замовлення відразу після події і випустить нові iPhone 16 жовтня, але це буде незвично короткий проміжок часу між Заходом і датою запуску.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.