Ця Mazda Miata може бути самим потворним прикладом на землі, тому що її власник вирішив спробувати зробити її схожою на Cadillac Eldorado.

Читайте Знай в Google News!

Автомобіль, схоже, був помічений на якомусь автомобільному мітингу, і це доводить, що те, що у вас є час і навички для модифікації автомобіля, не означає, що це гарна ідея.

Передня частина синього Miata, здається, розгойдує набір фар Toyota Celica, а не висувні фари, з якими він спочатку був випущений з заводу - і кінцевий результат залишає бажати кращого. Потім увагу привертають деталі четвертого покоління, натхненні Cadillac Eldorado.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Ззаду власник Miata зміг майже ідеально імітувати зовнішній вигляд класичного Cadillac з такими ж великими плавниками, задніми фарами і гратами, щоб відповідати меншому розміру Miata. У нас немає ніяких сумнівів в тому, що для створення нестандартної задньої частини знадобилося досить багато часу і коштів, але кінцевий результат залишає бажати кращого.

Ці дві фотографії автомобіля були опубліковані на Reddit, і, хоча ми не можемо уважно розглянути інтер'єр, схоже, що він не зазнав жодних змін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.