Ми всі бачили незліченну кількість бортових відеороликів, на яких люди дійсно швидко їдуть по Нюрбургрингу, але спостерігати за гонщиком Формули 1 на взятому напрокат BMW M4-це те, що вам просто потрібно побачити.

Читайте Знай в Google News!

Роберт Кубіца випадково з'явився в Apex Nürburg і запитав, Чи може він орендувати одну з їхніх машин для декількох кіл по німецькій трасі, і Міша Шаруден не упустив шанс сісти поруч з ним, щоб відобразити його божевільну швидкість.

Поляк, який в даний час є тестовим і резервним пілотом Alfa Romeo в F1 і бере участь в DTM, каже, що у нього було мало реального досвіду на Нюрбургрингу, але це не завадило йому керувати цим M4 на абсолютній межі, коли траса попереду була порожня.

Кубіца, без сумніву, є одним з найталановитіших водіїв свого покоління, і спостерігати, як він недбало веде колеса від BMW M4 в такому місці, як Нюрбургринг, приголомшливо.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.