Згідно з повідомленням Le Monde, найбільша у Франції споживча група UFC-Que choisir офіційно подала позов проти Nintendo в паризькому районі Нантер. Кажуть, контролер Nintendo Joy-Con вийде з ладу протягом року.

Читайте Знай в Google News!

Це не перший раз, коли UFC-Que Choisir нападає на Nintendo. Протягом довгого часу гравці French Switch скаржилися, що Joy-Con занадто легко пошкодити. Тільки в листопаді минулого року UFC-Que Choisir попередив Nintendo of France про те, що компанія не повинна стягувати з споживачів 45 євро за ремонт Joy-Con. Сказали, що треба безкоштовно відремонтувати. У той же час UFC-Que Choisir також назвав Switch найбільш вразливим продуктом року в минулому році.

Це попередження дійсно корисно. Nintendo of France вирішила відремонтувати несправний Joy-Con безкоштовно незалежно від сертифіката покупки.

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Стосовно цієї скарги представник французької групи споживачів UFC-Que Choisir зазначив, що всього за 2 дні вони зібрали понад 5000 свідчень. Тому вони стали просити експертів вивчити це питання. Експерти порахували, що у Joy-Con виникла несправність. На те є дві причини. По-перше, друкована плата швидко зношується. А по-друге, щільності не вистачає. Це призводить до того, що Joy-Con легко накопичує бруд і пил, що призводить до поломки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.