Буквально днями WinFuture поділився витікаючими характеристиками Pixel 5, який, як повідомляється, має процесор Snapdragon 765G, шестидюймовий OLED-екран 2340 x 1080 з частотою оновлення 90 Гц, 8 ГБ оперативної пам'яті, 128 ГБ пам'яті, батарею на 4080 маг і багато іншого. Сьогодні WinFuture повернувся з ще одним набором витоків, на цей раз розкриваючи потенційні характеристики майбутнього Pixel 4a 5g, і, мабуть, між двома пристроями буде багато спільного.

Читайте Знай в Google News!

По-перше, роздільна здатність Pixel 4a 5g повинна бути такою ж, як у Pixel 5, з роздільною здатністю 2340 x 1080 пікселів, але на більшому 6,2-дюймовому екрані (який також більший, ніж 5,8-дюймовий екран Pixel 4a). З чуток, обидва телефони оснащені Snapdragon 765g, системою з двома камерами, основним об'єктивом на 12,2 МП і надширококутним об'єктивом на 16 МП, а також фронтальною камерою на 8 МП. Подібні характеристики означають, що ви, ймовірно, не будете вибирати, який телефон вам підійде, виходячи з процесора або камер.

Замість цього Google явно йде на компроміси в інших областях для Pixel 4A 5G:

Тим не менш, Pixel 4a 5g може мати одну явну перевагу перед Pixel 5, в залежності від ваших потреб: він, мабуть, матиме роз'єм для навушників 3,5 мм, чого не очікувалося від Pixel 5.

Google Pixel 5, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.