Згідно з недавнім звітом про 9to5Mac, деякі користувачі Apple Watch повідомляють про втрату даних GPS після оновлення до watchOS 7. У звітах стверджується, що при записі вправи годинник записують тільки початкову точку. Поки ця проблема не зачіпає багатьох користувачів, але скарги все ще з'являються. Тим не менш, навіть для тих, хто повідомляє про проблему, вона почалася після оновлення до watchOS 7.

Читайте Знай в Google News!

Деякі користувачі повідомляють, що при використанні Apple Watch без iPhone для запису вправ дані про маршрут GPS відсутні. Співробітник Apple запропонував користувачеві закрити всі відповідні налаштування конфіденційності, але це не вирішило проблему.

Apple Watch Series 6

Судячи з звітів, ця проблема зачіпає годинники Apple Watch Series 3, 4 і 5, які підтримують оновлення watchOS 7. Деякі користувачі кажуть, що Apple повідомила їм, що це проблема з Додатком Strava, але інші кажуть, що кілька додатків мають однакову проблему.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що магазин Epic Games Store почав безкоштовну роздачу культової гри Watch Dogs 2, яка користувалася величезною популярністю через деякий час після виходу. Відразу варто відзначити, що гра затягує, так що час а цією грою пролетить непомітно.

Як повідомляв Знай.uа, експерт розповіли, чому більшість автомобілів пофарбовані в чорний або білий колір. Відповідь здивувала навіть експертів - ці кольори "нейтральні", і вони підходять практично до всіх авто.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали електровелосипед для пересування по місту, у якого є функція вбудованої SIM-карти. Крім велосипед здатний розпізнавати ДТП з велосипедистом, і повідомить про неї з координатами контакту, який заздалегідь вибрав велосипедист.