Тепер для старих пристроїв доступний джейлбрейк iOS 14, і команда каже, що скоро він, швидше за все, підтримає і нові девайси.

Це від команди, яка розробила експлойт" unpatchable " checkm8, який дозволив зламати майже кожен iPhone, від iPhone 5s до iPhone X.

Читайте Знай в Google News!

Попередній джейлбрейк checkra1n був заснований на апаратній уразливості, виявленої практично в кожному процесорі Apple серії A аж до чіпа A11 Bionic. Оскільки це був апаратний експлойт, Apple не могла встановити виправлення за допомогою оновлення програмного забезпечення, але компанія знайшла спосіб запобігти встановленню на чіпі A10 і пізніших версіях.

Ранній джейлбрейк був сумісний з iOS 13, але останній працює з iOS 14. В даний час він працює з iPhone 6s, 6s Plus і SE.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Дівчина з iPhone, 24 канал

Правда, установка будь-якої ОС не від Apple може вивести з ладу ваш iPhone.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що магазин Epic Games Store почав безкоштовну роздачу культової гри Watch Dogs 2, яка користувалася величезною популярністю через деякий час після виходу. Відразу варто відзначити, що гра затягує, так що час а цією грою пролетить непомітно.

Як повідомляв Знай.uа, експерт розповіли, чому більшість автомобілів пофарбовані в чорний або білий колір. Відповідь здивувала навіть експертів - ці кольори "нейтральні", і вони підходять практично до всіх авто.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали електровелосипед для пересування по місту, у якого є функція вбудованої SIM-карти. Крім велосипед здатний розпізнавати ДТП з велосипедистом, і повідомить про неї з координатами контакту, який заздалегідь вибрав велосипедист.