Власники Tesla відомі тим, що роблять дурні вчинки за кермом, але мало хто може зрівнятися з парочкою придурків, які думали, що засипати, поки автопілот веде їх машину, - це прекрасно.

Читайте Знай в Google News!

За даними Королівської канадської кінної поліції, вони отримали скаргу на машину, що перевищує швидкість на шосе 2 біля Поноки. У той час як автомобіль, що перевищує швидкість, не є чимось незвичайним, влада заявила, що Tesla Model S розганяється до 140 км/год (87 миль / год), і обидва передніх сидіння повністю відкинуті, і, мабуть, в них спали двоє людей.

Співробітник служби дорожнього руху RCMP Альберти відповів і зумів визначити місцезнаходження автомобіля. Після того, як вони включили свої аварійні вогні, "Тесла автоматично почав прискорюватися", і офіцерський радар перевірив автомобіль, "підтвердивши, що він автоматично розігнався до рівно 150 км / год (93 миль на годину)".

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Показати ще

Офіцеру вдалося зупинити машину, і нею "керував" 20-річний чоловік з Британської Колумбії. Спочатку йому було пред'явлено звинувачення в перевищенні швидкості, а його Ліцензія тимчасово припинена на 24 години через перевтому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що магазин Epic Games Store почав безкоштовну роздачу культової гри Watch Dogs 2, яка користувалася величезною популярністю через деякий час після виходу. Відразу варто відзначити, що гра затягує, так що час а цією грою пролетить непомітно.

Як повідомляв Знай.uа, експерт розповіли, чому більшість автомобілів пофарбовані в чорний або білий колір. Відповідь здивувала навіть експертів - ці кольори "нейтральні", і вони підходять практично до всіх авто.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали електровелосипед для пересування по місту, у якого є функція вбудованої SIM-карти. Крім велосипед здатний розпізнавати ДТП з велосипедистом, і повідомить про неї з координатами контакту, який заздалегідь вибрав велосипедист.