Інста-блогери, приготуйтеся: Instagram, можливо, розглядає можливість стягування плати за додавання посилань до фотографій, йдеться в заявці на патент. Майк Мерфі виявив це в рамках свого (захоплюючого!) Щотижневого огляду технічних патентів на сайті Protocol.

Читайте Знай в Google News!

Instagram Facebook вперше представив патентну заявку ще в 2016 році, з'являється спливаюче вікно, яке з'являється, коли користувач додає URL-адресу до підпису, з питанням, чи хоче користувач заплатити 2 долари, щоб посилання стало активним.

У заявці на патент описується, як система буде працювати: "якщо онлайн-система виявляє, що текстовий вміст заголовка включає рядок тексту посилання, що ідентифікує адресу, онлайн система пропонує користувачеві, який розмістив повідомлення, заплатити комісію в обмін на створення посилання".

смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..."

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Показати ще

Це, звичайно, вже давно є однією з найбільших претензій до Instagram: якщо ви хочете включити посилання на історію, продукт або щось ще в своєму повідомленні, ви не можете додавати URL-адреси в підписі до фотографій. Більшість людей йдуть за маршрутом "посилання в біографії", і перевірені користувачі Insta можуть додавати посилання в історії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.