Zipline співпрацює з Walmart в рамках нової операції з доставки дронів в США. Програма призначена для доставки товарів для здоров'я та благополуччя за запитом, а пробна версія програми розпочнеться на початку наступного року поблизу штаб-квартири Walmart в Бентонвіллі, штат Арканзас. Система запуску Zipline дозволяє здійснювати доставку на вимогу менш ніж за годину, а, працюючи з магазину Walmart, може обслуговувати радіус дії 50 миль.

Читайте Знай в Google News!

Раніше в цьому році Zipline оголосила про партнерство з лікарняною системою в Північній Кароліні для безконтактної доставки медичних приладдя та засобів індивідуального захисту. І цього року безпілотники Zipline вже не вперше використовувалися для доставки медичних товарів. У 2016 році він запустив першу в світі національну систему доставки за допомогою дронів, яка доставляє кров пацієнтам у віддалені райони Руанди.

Компанія заявляє, що поставила понад 200 000 найважливіших медичних виробів в медичні установи в багатьох країнах. Партнерство з Walmart-це перший крок до потенційних операцій в національному масштабі в США.

Популярні новини зараз

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.