Corvette Stingray 2020 року зарекомендував себе як нестандартна зброя, але Хеннессі вважає, що модифікований Jeep Grand Cherokee Trackhawk може йти в ногу зі спортивним автомобілем із середнім розташуванням двигуна-і це сталося незабаром після того, як тюнер порівняв стандартний Trackhawk з C8 Corvette.

Читайте Знай в Google News!

У стандартній комплектації Trackhawk є одним з найшвидших позашляховиків на ринку завдяки своєму 6,2-літровому двигуну V8 з наддувом, що розвиває 707 К.С. і 875 Нм крутного моменту. Як би вражаюче це не звучало, цей приклад від Хеннессі ще більш переконливий.

Зокрема, розглянутий Trackhawk оснащений тюнером HPE1000 і видає 1013 К.С. і 1314 Нм крутного моменту. Щоб представити ці цифри в перспективі, 6,2-літровий атмосферний V8 Corvette Stingray видає 495 к.с. і 470 фунт-фут (637 Нм) крутного моменту. Модифікація від Henessy дала істотний приріст в потужності.

Результати гонки можна побачити на відео.

Популярні новини зараз

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний браузер Google Chrome обзавівся корисною функцією. Повідомляється, що тепер сервіс здатний знищувати рекламу, яка використовує дуже багато ресурсів комп'ютера. Наприклад, інтерактивна реклама, яка використовує оперативну пам'ять пристрою, щоб працювати коректно.

Як повідомляв Знай.uа, Цукерберг впевнений, що Apple можна назвати монополістами. Враховуючи ситуацію з Epic Games, творець Facebook явно незадоволений розкладом подій.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі показали електричний скейтборд, який має наворочену підвіска. Нова технологія розроблялася для того, щоб збільшити безпеку райдера, так як ідеальний асфальт далеко не на всіх вулицях міста.