Android 11 тільки що був запущений на цьому тижні для пристроїв Pixel і телефонів від OnePlus, Xiaomi, Oppo і Realme, А тепер Google докладно розповів про свій аналог, призначений для пристроїв з низьким енергоспоживанням: Android 11 (Версія Go).

Читайте Знай в Google News!

Одна з найбільших нових функцій полягає в тому, що Android 11 (версія Go) повинен працювати на пристроях з 2 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті або менше - це посилення у порівнянні з Android 10 (версія Go), який був розроблений для пристроїв з менш 1,5 ГБ ОЗУ. Але не обов'язково очікувати оновлення вашого телефону на 2 ГБ: Android 11 Go буде виходити тільки з новими телефонами з таким об'ємом пам'яті, а не з більш ранніми, повідомляє Google The Verge.

смартфон в руках, фото Pxhere

Але якщо у вас є телефон, який можна оновити до Android 11 (Версія Go) прямо зараз, ви можете випробувати нові функції, такі як згруповані повідомлення з додатків чату в своїх повідомленнях, таких як Android 11, і надати додаткам одноразові дозволи для мікрофона або камери. За даними Google, додатки також будуть запускатися на 20 відсотків швидше, ніж на Android 10 (версія Go).

Популярні новини зараз

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний браузер Google Chrome обзавівся корисною функцією. Повідомляється, що тепер сервіс здатний знищувати рекламу, яка використовує дуже багато ресурсів комп'ютера. Наприклад, інтерактивна реклама, яка використовує оперативну пам'ять пристрою, щоб працювати коректно.

Як повідомляв Знай.uа, Цукерберг впевнений, що Apple можна назвати монополістами. Враховуючи ситуацію з Epic Games, творець Facebook явно незадоволений розкладом подій.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі показали електричний скейтборд, який має наворочену підвіска. Нова технологія розроблялася для того, щоб збільшити безпеку райдера, так як ідеальний асфальт далеко не на всіх вулицях міста.