Сказати, що 2020 рік-бурхливий Рік, - означає Нічого не сказати-крім очевидної речі, що визначає 2020 рік, в липні деякі люди в США отримали незапрошену посилку з Китаю з насінням. Головний редактор Motherboard пішов на все, щоб з'ясувати, що люди зробили з цими насінням, і Вам слід прочитати його звіт.

Читайте Знай в Google News!

Як і слід було очікувати, дивні пакети привернули увагу Міністерства сільського господарства США, спонукаючи людей відправляти насіння в агентство або в регулюючий орган свого штату. Деякі люди слухали уряд, а інші-не дуже. Ось деякі цікаві подробиці з звіту Motherboard про те, наскільки перевантажені сільськогосподарські влади і що, ймовірно, сталося з людьми, що зберігають насіння:

Жінка з Нью-Мексико подумала, що їх надіслала Насіннєва Компанія, тому вона вирішила посадити насіння і зрозуміла, що це погана ідея, тому що насіння почало вбивати все в її саду.

Популярні новини зараз

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Згідно з кількома урядовими документами, отриманими Motherboard, деякі люди дійсно їли насіння.

Понад 600 людей у Мічигані повідомили про отримання насіння, і 30 посадили їх, у тому числі один житель, який помилково вирішив, що це Насіння полуниці, які вони замовили на Amazon, поки не усвідомили, що насіння виробляють чорну і зелену цвіль.

У Північній Кароліні було близько 1300 звітів, і 60 людей вирішили впровадити їх з різними результатами. Одній людині вдалося виростити орегано, і, як повідомляється, вони з'їли цей орегано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний браузер Google Chrome обзавівся корисною функцією. Повідомляється, що тепер сервіс здатний знищувати рекламу, яка використовує дуже багато ресурсів комп'ютера. Наприклад, інтерактивна реклама, яка використовує оперативну пам'ять пристрою, щоб працювати коректно.

Як повідомляв Знай.uа, Цукерберг впевнений, що Apple можна назвати монополістами. Враховуючи ситуацію з Epic Games, творець Facebook явно незадоволений розкладом подій.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі показали електричний скейтборд, який має наворочену підвіска. Нова технологія розроблялася для того, щоб збільшити безпеку райдера, так як ідеальний асфальт далеко не на всіх вулицях міста.