Xbox Series S з'явиться в продажу 10 листопада, і хоча ця ціна в 299 доларів є привабливою для консолі наступного покоління, деякі з її характеристик значно нижче, ніж у її старшого брата, Xbox Series X. одна з основних відмінностей полягає в тому, що вона буде мати 512 ГБ пам'яті замість 1 ТБ, але, на щастя, ви зможете збільшити його, використовуючи карти пам'яті.

Читайте Знай в Google News!

Microsoft підтвердила, що, як і Series X, Series S буде підтримувати карту розширення сховища Seagate. Це дозволить вам "додати 1 ТБ додаткового сховища з повною швидкістю і продуктивністю архітектури Xbox Velocity", згідно Xbox Wire.

Це важливо, тому що, на відміну від Xbox One і PS4, ви не зможете розширити ємність сховища консолі, підключивши зовнішній диск до USB-порту. Внутрішній твердотільний накопичувач працює дуже швидко, і запуск ігор зі старого жорсткого диска, який ви ховали роками, серйозно вплине на продуктивність консолі.

Xbox Series S, gizchina

Популярні новини зараз

Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК

570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати

Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

Показати ще

Отже, якщо ви стурбовані тим, що ваш Series S швидко закінчиться сховищем, враховуючи розмір багатьох ігор, може бути деякою втіхою знати, що ви можете розширити його. Однак ми поки не знаємо, наскільки дорогими будуть карти Seagate. Еквівалентні диски для ПК коштують близько 200 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила розумний сейф. Повідомляється, що новинка коштує не так вже й дорого, в районі 100 доларів, але ось функціонал точно порадує тих, хто турбується про захист своїх накопичень.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer випустила жувальну гумку для геймерів. За заявами компанії, вчені довели, що жування гумки підвищує концентрацію, так що компанія з радістю представила свій продукт для тих, хто хоче поліпшити свої результати в іграх.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple подала зустрічний позов на Epic Games. Повідомляється, що компанія хоче повернути всі витрачені гроші, що точно не сподобається творцям Fortnite.