Android 11 офіційно представили після декількох місяців бета-тестування-і він стає цікавішим, ніж очікувалося, причому остання версія операційної системи вийде сьогодні не тільки на пристрої Pixel, але і на телефони OnePlus, Xiaomi, Oppo і Realme.

Читайте Знай в Google News!

Як і очікувалося, остання версія Android 11 тепер доступна для завантаження на Pixel 2, 3, 3a, 4 і 4a. OnePlus також підтвердив, що OnePlus 8 і 8 Pro отримають Android 11 сьогодні в Північній Америці, Європі та Індії через відкриту бета-версію, як і Oppo X2 і Reno 3 і Realme X50 Pro. Xiaomi також випускає Android 11 для Mi 10 і Mi 10 Pro. Google обіцяє очікувати, що" в найближчі місяці більше партнерів будуть запускати та оновлювати пристрої", тому сьогоднішній запуск, ймовірно, буде першим з багатьох анонсів оновлення Android 11 в найближчі кілька тижнів.

Android 11 додає безліч нових функцій у мобільну операційну систему Google, хоча в цілому оновлення орієнтоване не стільки на додавання нових функцій, скільки на спрощення управління безліччю речей, які ваш телефон вже може робити. Найбільшою зміною є те, як Android 11 обробляє розмови, групуючи повідомлення з додатків для обміну повідомленнями в окремий розділ у спадному списку повідомлень і додаючи бульбашковий інтерфейс в стилі Facebook Messenger, щоб зробити їх більш доступними.

Також доступні нові елементи управління мультимедіа, новий інтерфейс для створення знімків екрану, меню управління розумним будинком на рівні системи, доступ до якого здійснюється шляхом тривалого натискання кнопки живлення, більш суворі налаштування дозволів і багато іншого.

Популярні новини зараз

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що операційна система Windows XP, який вже більше 15 років як і раніше користується величезною популярністю. Експерти повідомляють, що нею досі користуються мільйони користувачів. Правда, частка ринку на сьогоднішній день не перевищує 1.25%.

Як повідомляв Знай.иа, Ілон Маск показав, яким було його домашнє завдання в університеті. Користувачі мережі бурхливо відреагували, а ось сам Маск впевнений, що отримані в університеті знання йому стали в нагоді в житті.

Також Знай.иа повідомляв, коза проникла в поліцейське автомобіль і почала їсти паперові документи. На щастя, постраждали тільки папери, адже поліцейська намагалася прогнати непроханого гостя.