Незважаючи на те, що Tesla Cybertruck не піде у виробництво до 2021 року, у нього з'явилася величезна кількість шанувальників.

Очікування спровокувало фанатів на створення власних Cybertruck, і це історія цього проекту, який виставлений на продаж на eBay.

Читайте Знай в Google News!

Створений на базі Chevrolet C / K 3500 1988 року випуску, він продається як є в недобудованому стані. Тим не менш, деяка робота вже була виконана, оскільки оригінальний кузов був видалений і замінений розпливчастим контуром Cybertruck.

Залишається незрозумілим, яка частина корпусу дійсно придатна для використання, але в описі говориться, що вантажівка була оснащена нестандартною підвіскою і 37-дюймовими колесами з бідлоком. Також ми бачимо лебідку, два червоних сидіння і масивний тахометр.

Популярні новини зараз

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

Показати ще

Потужність забезпечується 7,4-літровим великим блоком V8, який з'єднаний з автоматичною коробкою передач Turbo 400.

Звичайно, до завершення проекту належить ще багато роботи. Необхідно зробити панелі кузова і встановити вікна - плюс, той, хто в кінцевому підсумку купить їх, захоче встановити належний каркас безпеки і опори.

Незважаючи на це, вже було подано 17 заявок, і на момент написання цієї статті вартість проекту становила до 6099 доларів. Тим не менш, резерв не був виконаний, і аукціон не планується до 13 Вересня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що операційна система Windows XP, який вже більше 15 років як і раніше користується величезною популярністю. Експерти повідомляють, що нею досі користуються мільйони користувачів. Правда, частка ринку на сьогоднішній день не перевищує 1.25%.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск показав, яким було його домашнє завдання в університеті. Користувачі мережі бурхливо відреагували, а ось сам Маск впевнений, що отримані в університеті знання йому стали в нагоді в житті.

Також Знай.uа повідомляв, коза проникла в поліцейське автомобіль і почала їсти паперові документи. На щастя, постраждали тільки папери, адже поліцейська намагалася прогнати непроханого гостя.