Не так давно один популярний ютубер спробував побудувати Мустанг в стилі Елеонори, але автомобіль був конфіскований за порушення прав компанії, якій належить ім'я Елеонора. Ми сподіваємося, що ця ж компанія не забере і цей Мустанг, натхненний Елеонорою, хоча це всього лише невелика модель.

Читайте Знай в Google News!

Цей Mustang створений на YouTube-каналі Woodworking Art і, як і інші творіння, якими ми ділилися в минулому, був зроблений повністю вручну і точно імітує дизайн Ford Mustang 1967 року.

Вирізавши основну форму автомобіля на двох шматках дерева, вирізають модель. Звідти до бортів автомобіля прикріплюються дві смужки дерева. Потім досвідчений майстер вирізає частину даху класичного американського маслкара, перш ніж використовувати долото і пилу для обробки деяких більш дрібних деталей, включаючи передню панель і задню частину, за якими слідують кришка багажника і капот - навіть опуклість на капоті повторюється.

Після створення дверей ютубер вирізає секції для прорізу в лобовому і задньому склі. Він навіть створює крихітну копію кришки бензобака, а потім починає складне завдання по формуванню передньої панелі, включаючи решітку радіатора. Репліка вражає тим, що в ній навіть є повністю укомплектований інтер'єр, включаючи ручний перемикач, а також двигун, який також був вирізаний з дерева.

Популярні новини зараз

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що операційна система Windows XP, який вже більше 15 років як і раніше користується величезною популярністю. Експерти повідомляють, що нею досі користуються мільйони користувачів. Правда, частка ринку на сьогоднішній день не перевищує 1.25%.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск показав, яким було його домашнє завдання в університеті. Користувачі мережі бурхливо відреагували, а ось сам Маск впевнений, що отримані в університеті знання йому стали в нагоді в житті.

Також Знай.uа повідомляв, коза проникла в поліцейське автомобіль і почала їсти паперові документи. На щастя, постраждали тільки папери, адже поліцейська намагалася прогнати непроханого гостя.