У Challenger SRT Demon Компанія Dodge створила один з найбільш динамічних автомобілів на ринку, який дійсно може долати 9-секундний діапазон на чверть милі.

Читайте Знай в Google News!

Однак чи зможе Демон не відставати від Lamborghini Huracan Performante з наддувом від VG Engineering?

Під капотом Huracan, звичайно ж, стоїть 5,2-літровий двигун V10 від Lamborghini, який, завдяки установці нагнітача, розвиває 640 к. с. Крім того, все інше на Huracan - сток. Для порівняння: 6,2-літровий V8 з наддувом у Dodge Demon розвиває 840 К.С. (на кривошипі) і 770 фунт-фут (1042 Нм) крутного моменту при роботі на гоночному бензині.

Коли Dodge випустив Demon з обмеженим тиражем, він дуже пишався тим фактом, що автомобіль міг розігнатися до 60 миль на годину (96 км/год) всього за 2,3 секунди і проїхати чверть милі всього за 9,65 секунди. Однак за пару років, що автомобіль був на ринку, стало очевидно, що ці цифри досяжні тільки на підготовленій драг-смузі в абсолютно ідеальних умовах і з неймовірно тонкими передніми шинами, прикрученими болтами. При русі по вулиці і по непідготовленому покриттю він не такий швидкий.

Популярні новини зараз

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що операційна система Windows XP, який вже більше 15 років як і раніше користується величезною популярністю. Експерти повідомляють, що нею досі користуються мільйони користувачів. Правда, частка ринку на сьогоднішній день не перевищує 1.25%.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск показав, яким було його домашнє завдання в університеті. Користувачі мережі бурхливо відреагували, а ось сам Маск впевнений, що отримані в університеті знання йому стали в нагоді в житті.

Також Знай.uа повідомляв, коза проникла в поліцейське автомобіль і почала їсти паперові документи. На щастя, постраждали тільки папери, адже поліцейська намагалася прогнати непроханого гостя.