Facebook та Instagram можуть заборонити австралійцям публікувати вміст новин. Це відбудеться в тому випадку, якщо перша в світі спроба контролю поводження техногігантів з медіа-контентом стане законом.

Читайте Знай в Google News!

Австралія розробляє нову постанову, яка неправильно розуміє динаміку Інтернету і завдасть шкоди тим самим новинним організаціям, які уряд намагається захистити. При розробці цього нового закону комісія, що спостерігає за процесом, ігнорувала важливі факти, в першу чергу відносини між новинними ЗМІ та соціальними мережами, а також те, яка з них найбільше виграє від іншої.

смартфон, фото Pxhere

Facebook і Instagram, якщо цей проект кодексу стане законом, ми неохоче припинимо дозволяти видавцям і жителям Австралії публікувати місцеві та міжнародні новини. Це не наш перший вибір-це наш останній. Але це єдиний спосіб захиститися від результату, який суперечить логіці і зашкодить, а не допоможе, довгостроковому розвитку сектора новин і засобів масової інформації Австралії.

Популярні новини зараз

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що операційна система Windows XP, який вже більше 15 років як і раніше користується величезною популярністю. Експерти повідомляють, що нею досі користуються мільйони користувачів. Правда, частка ринку на сьогоднішній день не перевищує 1.25%.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск показав, яким було його домашнє завдання в університеті. Користувачі мережі бурхливо відреагували, а ось сам Маск впевнений, що отримані в університеті знання йому стали в нагоді в житті.

Також Знай.uа повідомляв, коза проникла в поліцейське автомобіль і почала їсти паперові документи. На щастя, постраждали тільки папери, адже поліцейська намагалася прогнати непроханого гостя.