Очікується, що майбутній смартфон LG Wing буде пристроєм з двома екранами і поворотним механізмом, а перевертається екран може бути дивно тонким, як показано в нових витоках інформації про телефон.

Читайте Знай в Google News!

Втім, на відео все видно:

Відео також дає нам гарне уявлення про поворотний механізм Wing в дії, який дозволяє одному екрану повертатися на 90 градусів по горизонталі над іншим екраном, щоб вони могли вирівнятися по Т-образній формі.

А на зображенні, опублікованому провідним Еваном Блассом на його Patreon, ви можете ще раз поглянути на тонкий бічний профіль пристрою. Зображення Бласса також вказує на те, що" крило " буде оснащено потрійною камерою, буде представлено в двох кольорах і буде підтримувати мережі 5G.

Популярні новини зараз

Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК

Тарифи на електроенергію зростуть: на які квитанції українцям очікувати з 1 листопада

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..."

Показати ще

LG Wing. скріншот

LG підтвердила назву" Wing " 6 вересня, а запуск презентації запланований на 10 ранку 14 вересня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що операційна система Windows XP, який вже більше 15 років як і раніше користується величезною популярністю. Експерти повідомляють, що нею досі користуються мільйони користувачів. Правда, частка ринку на сьогоднішній день не перевищує 1.25%.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск показав, яким було його домашнє завдання в університеті. Користувачі мережі бурхливо відреагували, а ось сам Маск впевнений, що отримані в університеті знання йому стали в нагоді в житті.

Також Знай.uа повідомляв, коза проникла в поліцейське автомобіль і почала їсти паперові документи. На щастя, постраждали тільки папери, адже поліцейська намагалася прогнати непроханого гостя.