За повідомленням The Wall Street Journal, Amazon забороняє зарубіжні продажі рослин і насіння в США, оскільки влада намагається знайти тих, хто може відправляти пакети з загадковими насінням людям, які їх не замовляли.

Читайте Знай в Google News!

Пакети з насінням з поштовими штампами з Китаю вже кілька місяців доставляються в будинки по всьому світу, при цьому в США розслідують це питання поштова служба США, Міністерство внутрішньої безпеки, митниці та прикордонної охорони і Міністерство сільського господарства. Багато пакетів з насінням були позначені як іграшки або прикраси. Станом на липень більше 27 штатів США повідомили про незапрошені поставки насіння. Китайська влада заявила, що етикетки на поштових марках не були справжніми.

Міністерство сільського господарства США заявляє, що насіння і рослини, ввезені контрабандою в США, можуть завдати шкоди садам, фермам і навколишньому середовищу, і зазначає, що “неправильна маркування пакетів для доставки насіння та інших рослинних матеріалів в країну є сільськогосподарською контрабандою. Кожного, хто отримує насіння, яке вони не замовляли, попереджають не садити їх і звертатися до місцевої влади.

Популярні новини зараз

Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Показати ще

За даними WSJ, Amazon повідомив іноземних продавців на своїй платформі, що з 3 вересня він більше не дозволяє імпортувати насіння або рослини. Компанія оновила правила своїх продавців, включивши в них нову політику, і в електронному листі продавцям повідомила, що це рішення було "частиною наших постійних зусиль щодо захисту наших клієнтів і підвищення якості обслуговування клієнтів".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розробники S. T. A. L. K. E. R. 2 показали нові скріншоти з гра. Відзначимо, що геймери чекають продовження цієї гри багато років, а ось сам вихід запланований на 2021-2022 рік, так що нам доведеться почекати. У всякому разі, розробники не балують користувачів мережі інформацією про гру.

Як повідомляв Знай.uа, експерти розповіли, чому варто включити геолокацію в смартфоні, навіть якщо ви нею не користуєтеся. Деякі програми зливають ваше місце розташування стороннім компаніям, а розробники додатків отримують з цього прибуток. Самі ж рекламодавці починають показувати рекламу, яка точно зацікавить користувача.

Також Знай.uа повідомляв, що власники iPhone відмовляються оновлюватися до актуальної версії iOS, так як бояться, що за ними будуть стежити. Яблучна корпорація приховала факт того, що додаток для стеження за хворими коронавірусом буде вбудовано в саму систему після оновлення.