У мережі з'явилися нові подробиці про консоль Xbox Series S, урізану консоль нового покоління від Microsoft, що носить кодове ім'я Lockhart. На зображенні, опублікованому Турроттом, нібито показаний дизайн консолі, а ціна - 299 доларів. Не відразу зрозуміло, звідки взялося зображення, але Інсайдер WalkingCat випустив коротке відео, що демонструє той же дизайн щодо Series X. аналітик Деніел Ахмад також підтвердив зображення, але не зміг підтвердити ціну.

Читайте Знай в Google News!

Якщо фото є справжнім, витоки показують білу консоль, яка дещо схожа на Xbox One S, як Series X на One X. вона зображена у вертикальній орієнтації, хоча поворот логотипу Xbox передбачає, що все може змінитися.

Відео WalkingCat показує, що Series S набагато тонше, ніж Series X, що має полегшити установку під багато телевізорів. Як раніше повідомляв The Verge, в системі немає дисковода. Нагорі є круглий вентиляційний отвір, як у One S, але тут воно забарвлене в чорний колір, щоб виділятися більше.

Windows Central повідомляє, що Series S дійсно буде продаватися за роздрібною ціною в 299 доларів.

Популярні новини зараз

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розробники S. T. A. L. K. E. R. 2 показали нові скріншоти з гра. Відзначимо, що геймери чекають продовження цієї гри багато років, а ось сам вихід запланований на 2021-2022 рік, так що нам доведеться почекати. У всякому разі, розробники не балують користувачів мережі інформацією про гру.

Як повідомляв Знай.uа, експерти розповіли, чому варто включити геолокацію в смартфоні, навіть якщо ви нею не користуєтеся. Деякі програми зливають ваше місце розташування стороннім компаніям, а розробники додатків отримують з цього прибуток. Самі ж рекламодавці починають показувати рекламу, яка точно зацікавить користувача.

Також Знай.uа повідомляв, що власники iPhone відмовляються оновлюватися до актуальної версії iOS, так як бояться, що за ними будуть стежити. Яблучна корпорація приховала факт того, що додаток для стеження за хворими коронавірусом буде вбудовано в саму систему після оновлення.