Останнім часом Microsoft перебуває на підйомі, і вона повною мірою використовує свої нові можливості. Між успіхом Microsoft Teams під час пандемії COVID-19 і запуском майбутнього смартфона Surface Duo від виробників Windows не бракує цікавих новин.

Читайте Знай в Google News!

Чому так багато шуму Про Microsoft? Ну, для початку, компанія додає безліч унікальних технічних функцій в продукти в усіх напрямках.

Фактично, наступне оновлення Windows 10 має надати користувачам доступ до надійного голосового введення та миттєвого пошуку GIF.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

Популярні новини зараз

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Показати ще

Згідно з новим повідомленням в блозі старшого менеджера програми Microsoft Брендона Леблана, Windows 10 додає безліч нових методів введення, якими ви зможете скористатися в найближчому майбутньому. Всі ці програми все ще знаходяться на стадії бета-тестування, і поки немає інформації про офіційну дату випуску.

Але поки давайте подивимося, що чекає Windows 10. У будь-якому випадку, це виглядає набагато цікавіше, ніж те, що було включено в деякі з останніх оновлень.

У Windows 10 незабаром з'явиться вбудований пошук GIF, який можна буде використовувати скрізь, де є місце для введення. Набравши WIN + [.] І WIN + [;] на клавіатурі, з'явиться доступна для пошуку база даних GIF для пошуку. База даних працює на Tenor і, очевидно, буде оновлюватися на основі популярних тенденцій і хештегів в соціальних мережах.

Windows 10, gettyimages

Цей пошук GIF є частиною популярного засобу вибору емодзі в Windows 10, який дебютував у попередньому оновленні та отримав визнання. І так, ви зможете зберігати в буфері обміну смайлики і GIF-файли, як будь-який текст, який ви копіюєте і вставляєте.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розробники S. T. A. L. K. E. R. 2 показали нові скріншоти з гра. Відзначимо, що геймери чекають продовження цієї гри багато років, а ось сам вихід запланований на 2021-2022 рік, так що нам доведеться почекати. У всякому разі, розробники не балують користувачів мережі інформацією про гру.

Як повідомляв Знай.иа, експерти розповіли, чому варто включити геолокацію в смартфоні, навіть якщо ви нею не користуєтеся. Деякі програми зливають ваше місце розташування стороннім компаніям, а розробники додатків отримують з цього прибуток. Самі ж рекламодавці починають показувати рекламу, яка точно зацікавить користувача.

Також Знай.иа повідомляв, що власники iPhone відмовляються оновлюватися до актуальної версії iOS, так як бояться, що за ними будуть стежити. Яблучна корпорація приховала факт того, що додаток для стеження за хворими коронавірусом буде вбудовано в саму систему після оновлення.