Запуск культового шутера на не призначених для цього пристрою давно став для ентузіастів чимось на зразок виду спорту. Один з "приватників" цього спорту поставив новий рекорд, так як він запустив комп'ютерну гру DOOM на електронному тесті на вагітність.

Читайте Знай в Google News!

У своєму Twitter-блозі ентузіаст опублікував коротке відео з підсумковим геймплеєм оригінальної DOOM на монохромному дисплеї в дозволі 128x32 пікселя. Звичайно, задоволення від такої гри буде мало, але сам факт використання тесту вже дивує.

Варто відзначити, що пристрій виступав швидше в ролі монітора - відео надходило на дисплей з зовнішнього контролера, але з цим завданням девайс впорався.

Подивимося, як далеко зайдуть геймери, щоб перевершити таких же завзятих гравців.

Популярні новини зараз

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розробники S. T. A. L. K. E. R. 2 показали нові скріншоти з гра. Відзначимо, що геймери чекають продовження цієї гри багато років, а ось сам вихід запланований на 2021-2022 рік, так що нам доведеться почекати. У всякому разі, розробники не балують користувачів мережі інформацією про гру.

Як повідомляв Знай.uа, експерти розповіли, чому варто включити геолокацію в смартфоні, навіть якщо ви нею не користуєтеся. Деякі програми зливають ваше місце розташування стороннім компаніям, а розробники додатків отримують з цього прибуток. Самі ж рекламодавці починають показувати рекламу, яка точно зацікавить користувача.

Також Знай.uа повідомляв, що власники iPhone відмовляються оновлюватися до актуальної версії iOS, так як бояться, що за ними будуть стежити. Яблучна корпорація приховала факт того, що додаток для стеження за хворими коронавірусом буде вбудовано в саму систему після оновлення.