Деякі Facebook Instagram користувачі нещодавно помітили, що тепер вони можуть переглядати свої історії в Instagram прямо з основного додатка соціальної мережі. Facebook вже давно дозволяє (і заохочує) перехресну публікацію історій з Instagram в Facebook, щоб сприяти розвитку власної версії цього формату, але новий тест переносить історії з Instagram прямо в Facebook для прямого перегляду.

Читайте Знай в Google News!

Facebook Instagram Facebook Instagram-це те, яким кольором обведено фотографію профілю; історії Facebook мають сині кола, а Instagram-ті ж рожеві / помаранчеві відтінки, що і значок програми.

Facebook, faceook

Facebook дуже чітко заявляє, що нічого не змінюється в тому, хто може бачити ваші історії; тільки ваші передплатники в Instagram, які пов'язали свою обліковий запис Facebook і які вже можуть бачити ваші історії, побачать нову опцію в Facebook.

Популярні новини зараз

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК

570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

Показати ще

Метт Наварра підтвердив представнику Facebook, що це "обмежений тест" і що компанія буде прислухатися до відгуків. Instagram Facebook зазначив, що ця функція "враховує всі існуючі налаштування конфіденційності", і сказав, що користувачі Instagram мають можливість не використовувати свої історії Facebook, якщо вони цього хочуть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розробники S. T. A. L. K. E. R. 2 показали нові скріншоти з гра. Відзначимо, що геймери чекають продовження цієї гри багато років, а ось сам вихід запланований на 2021-2022 рік, так що нам доведеться почекати. У всякому разі, розробники не балують користувачів мережі інформацією про гру.

Як повідомляв Знай.uа, експерти розповіли, чому варто включити геолокацію в смартфоні, навіть якщо ви нею не користуєтеся. Деякі програми зливають ваше місце розташування стороннім компаніям, а розробники додатків отримують з цього прибуток. Самі ж рекламодавці починають показувати рекламу, яка точно зацікавить користувача.

Також Знай.uа повідомляв, що власники iPhone відмовляються оновлюватися до актуальної версії iOS, так як бояться, що за ними будуть стежити. Яблучна корпорація приховала факт того, що додаток для стеження за хворими коронавірусом буде вбудовано в саму систему після оновлення.