Bugatti Veyron 2008 року випуску, модифікований в ательє Mansory, в даний час виставлений на продаж в автосалоні знаменитостей в Лос-Анджелесі.

Читайте Знай в Google News!

Цей Veyron-одна з небагатьох доступних моделей Mansory Linea Vivere і єдина, яка виконана в червоному кольорі. Змінений зовнішній вигляд особливо помітний спереду, де французький гіперкар оснащений спеціальною підковоподібною решіткою радіатора і глянцевим капотом з вуглецевого волокна.

Bugatti Veyron “Upgraded” By Mansory, carscoops

Також ательє Mansory оснастило Veyron набором нестандартних спідниць і прикрасила дах і всю задню панель унікальним переплетенням з вуглецевого волокна. Це створює дуже інтригуючий вигляд і виділяє цей Veyron серед усіх інших.

Популярні новини зараз

570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..."

Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

Показати ще

У салоні також з'явилися зміни. Як і зовні, інтер'єр прикрашений безліччю глянцевих деталей з вуглецевого волокна, включаючи рульове колесо, центральну консоль, селектор передач, підрульові перемикачі і дверні панелі. Тим часом, сидіння, тунель трансмісії і приладова панель обтягнуті сумішшю білої і чорної шкіри. Табличка в кабіні підтверджує, що це шасі номер 115 і 38-й Veyron, поставлений в Сполучені Штати.

Bugatti Veyron “Upgraded” By Mansory, carscoops

При запитуваній ціні в 1,25 мільйона доларів це здається досить хорошою угодою, особливо якщо врахувати, що в США продаються стандартні Veyron за ціною понад 1,8 мільйона доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що протестувальники хочуть почути відповідей від Маска, який хоче побудувати один з найбільших заводів у Німеччині. Повідомляється, що сусідам, які проживають поруч із заводом і без споруди маска не вистачає води, і будівництво нової фабрики Tesla тільки погіршить ситуацію.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple пішла на зустріч фанатам. Повідомляється, що тепер користувачі не будуть відслідковуватися рекламодавцями. Раніше в системі iOS рекламодавці могли відстежувати місце розташування користувачів, але тепер компанія вирішила відмовитися від такої практики.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft вперше показала смартфон Surface Duo в справі. Повідомляється, що гнучкий смартфон має 2 екрани, але звикнути до його дизайну досить легко - вистачить і тижня активного використання.