Чутки про чіп Huawei Kirin знову у всіх на виду. Для Huawei прийнято щорічно представляти свій останній чіп Kirin на конференції IFA. Однак 3 вересня на конференції IFA2020 компанія Huawei не оголосила про нові чіпсети. Чи з'явиться чіп Kirin 9000 на конференції розробників Huawei 10-12 вересня. Генеральний директор Huawei Consumer Business Юй Чендон нещодавно заявив, що виробництво чіпа Kirin 9000 буде припинено після 15 Вересня. Цей чіп буде доступний, але в обмеженій кількості.

Читайте Знай в Google News!

За наявними даними, TSMC в даний час працює цілодобово, щоб доставити продукт Huawei до 15 Вересня. Через заборону США TSMC відправить всі відповідні чіпи в Huawei до 14 вересня. Після цієї дати у неї більше не буде ділових відносин з Huawei. Китайський виробник має можливість розробляти власну конструкцію мікросхем, проте не має виробничих потужностей. Це означає, що він повинен покладатися на TSMC та інших OEM-виробників.

Huawei, gettyimages

Ще в минулому році Huawei забронювала виробничі потужності tsmc заздалегідь, і "Kirin 9000" є пріоритетним продуктом. Перш ніж припинити виробництво в середині вересня цього року, він повинен мати якомога більше запасів. З посиленням санкцій MediaTek та інші виробники мікросхем, що використовують американські технології, не можуть співпрацювати з Huawei.

Популярні новини зараз

15% чи 20% податку: скільки зобов'яжуть сплачувати пенсіонерів

Тарифи на електроенергію зростуть: на які квитанції українцям очікувати з 1 листопада

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Показати ще

Раніше компанія заявляла, що Mate 40, який надійде в продаж цієї осені, буде оснащений Kirin 9000.

Як вирішити проблему з чіпом? Ю Чендон вважає, що розробка мікросхем Huawei повинна прискоритися. Подивимося, що компанія покаже публіці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що протестувальники хочуть почути відповідей від Маска, який хоче побудувати один з найбільших заводів у Німеччині. Повідомляється, що сусідам, які проживають поруч із заводом і без споруди маска не вистачає води, і будівництво нової фабрики Tesla тільки погіршить ситуацію.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple пішла на зустріч фанатам. Повідомляється, що тепер користувачі не будуть відслідковуватися рекламодавцями. Раніше в системі iOS рекламодавці могли відстежувати місце розташування користувачів, але тепер компанія вирішила відмовитися від такої практики.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft вперше показала смартфон Surface Duo в справі. Повідомляється, що гнучкий смартфон має 2 екрани, але звикнути до його дизайну досить легко - вистачить і тижня активного використання.