Цього року на ринок вийде дивний смартфон LG Wing. Він обіцяє особливий користувальницький досвід завдяки поворотному дисплею, прихованому за основним екраном. Це не означає, що пристрій виглядає негарно в цьому проекті, але це спірно, і до сих пір немає розуміння того, яку вигоду для користувача дасть такий незвичайний форм-фактор. Маркетологам LG доведеться потрудитися, щоб зрозуміти, як переконати користувачів в доцільності покупки дивовижного смартфона за 1000 доларів.

Читайте Знай в Google News!

Як виявилося, випуском LG Wing серія незвичайних пристроїв, випущених компанією, не закінчиться. Заявлено, що новинка стане частиною нової лінійки гаджетів LG під назвою Explorer Project. Мета таких дивовижних пристроїв - "знайти нові способи взаємодії з мобільними пристроями, орієнтуючись на постійно мінливі потреби сучасних споживачів і кидаючи виклик встановленим нормам". Сама компанія вважає, що Wing стане "найсміливішим новітнім смартфоном з новим форм-фактором і новими можливостями, які неможливо отримати від звичайних смартфонів".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що протестувальники хочуть почути відповідей від Маска, який хоче побудувати один з найбільших заводів у Німеччині. Повідомляється, що сусідам, які проживають поруч із заводом і без споруди маска не вистачає води, і будівництво нової фабрики Tesla тільки погіршить ситуацію.

Популярні новини зараз

Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple пішла на зустріч фанатам. Повідомляється, що тепер користувачі не будуть відслідковуватися рекламодавцями. Раніше в системі iOS рекламодавці могли відстежувати місце розташування користувачів, але тепер компанія вирішила відмовитися від такої практики.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft вперше показала смартфон Surface Duo в справі. Повідомляється, що гнучкий смартфон має 2 екрани, але звикнути до його дизайну досить легко - вистачить і тижня активного використання.