Apple випустить свій перший iPhone 5G через кілька тижнів. Ще минулого місяця був виявлений підозрюваний модуль бездротової зарядки Apple iPhone 12. Цей модуль підтримує магнітне позиціонування. Недавній витік показує внутрішню магнітну структуру модуля бездротової зарядки iPhone 12 і модуля NFC. Згідно витоку, на задній панелі iPhone 12 знаходиться коло з маленьких магнітів. Магнітна бездротова структура iPhone 12 складається з 36 магнітів, а магнітні полюси NSNS розташовані в шаховому порядку.

Читайте Знай в Google News!

Геометрія модуля бездротової зарядки являє собою кругову форму, а кільцева частина також має модуль електронної мітки NFC, що складається з золотої гнучкої друкованої плати і котушки. Таким чином, iPhone 12 буде підтримувати бездротову зарядку і функції NFC.

IPHONE 12, gizchina

Крім того, Apple подала заявку на патентний захист цього рішення для бездротової магнітної зарядки. Що стосується потужності, він зможе похвалитися показником в 15 Вт. За наявними даними, Apple нещодавно придбала 6 комплектів пристроїв швидкої зарядки потужністю 20 Вт для різних продуктів, таких як зарядні пристрої, мобільні блоки живлення і так далі. Тому є припущення, що серія iPhone 12 може підтримувати швидку дротову зарядку 20 Вт + швидку бездротову зарядку 15 Вт.

Популярні новини зараз

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що протестувальники хочуть почути відповідей від Маска, який хоче побудувати один з найбільших заводів у Німеччині. Повідомляється, що сусідам, які проживають поруч із заводом і без споруди маска не вистачає води, і будівництво нової фабрики Tesla тільки погіршить ситуацію.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple пішла на зустріч фанатам. Повідомляється, що тепер користувачі не будуть відслідковуватися рекламодавцями. Раніше в системі iOS рекламодавці могли відстежувати місце розташування користувачів, але тепер компанія вирішила відмовитися від такої практики.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft вперше показала смартфон Surface Duo в справі. Повідомляється, що гнучкий смартфон має 2 екрани, але звикнути до його дизайну досить легко - вистачить і тижня активного використання.