OnePlus, як бренд, відомий тим, що пропонує флагманські смартфони за доступними цінами. Це може змінитися в майбутньому, оскільки компанія прагне диверсифікувати свій список смартфонів. З запуском OnePlus Nord компанія вже зробила крок у цьому напрямку. Повідомляється, що тепер Китайський технологічний гігант працює над ще одним бюджетним смартфоном.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляється, OnePlus працює над новим смартфоном початкового рівня, і в даний час він називається OnePlus Clover. Згідно з витоками і чутками, смартфон буде оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 460. Це може бути правдою, оскільки смартфон OnePlus, що працює на тому ж процесорі, був помічений на GeekBench.

Список GeekBench передбачає, що майбутній пристрій матиме Номер моделі BE2012. У лістингу також зазначено, що смартфон буде мати 4 ГБ оперативної пам'яті. Також передбачається, що він буде працювати на Android 10 прямо з коробки.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Що стосується тестів, OnePlus Clover зміг набрати 254 бали в одноядерному тесті і 1174 бали в багатоядерному тесті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що протестувальники хочуть почути відповідей від Маска, який хоче побудувати один з найбільших заводів у Німеччині. Повідомляється, що сусідам, які проживають поруч із заводом і без споруди маска не вистачає води, і будівництво нової фабрики Tesla тільки погіршить ситуацію.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple пішла на зустріч фанатам. Повідомляється, що тепер користувачі не будуть відслідковуватися рекламодавцями. Раніше в системі iOS рекламодавці могли відстежувати місце розташування користувачів, але тепер компанія вирішила відмовитися від такої практики.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft вперше показала смартфон Surface Duo в справі. Повідомляється, що гнучкий смартфон має 2 екрани, але звикнути до його дизайну досить легко - вистачить і тижня активного використання.