Ferrari Enzo-дуже рідкісний і дуже дорогий суперкар, яким можуть володіти тільки мультимільйонери і мільярдери. Однак за значно менші гроші ви можете придбати цей Pontiac Fiero 1986 року, який був модифікований у своєрідну репліку Enzo.

Читайте Знай в Google News!

Ця химерна копія Enzo була побудована кілька років тому і часто з'являлася на каналі CAR BROS на YouTube. Він був сумно відомий на ексклюзивній виставці Quail 2019 a Motorsports Gathering в Монтереї і навіть був показаний в епізоді шоу Джея Лено в гаражі.

Репліка виставлена на продаж на Cars & Bids і оснащена 2,8-літровим двигуном V6 Fiero, який розвиває потужність 140 к.с. і 170 фунт-фут (230 Нм). Він належить продавцю з 2015 року, і за цей час він проїхав всього 1600 км.у звіті AutoCheck про історію автомобілів тепер Показані аварії, що мали місце в минулому.

Однак він не позбавлений недоліків. Fiero, Ласкаво відомий як "Fierri", нещодавно не пройшов тест на викиди в Каліфорнії через високий рівень NOx і не може бути зареєстрований для використання на дорогах в Каліфорнії як є. Крім того, не працюють покажчики повороту і дальнє світло, задні ліхтарі не включаються при включених фарах, багажник не фіксується, "обшивка кузова погано підходить", приладова панель бовтається, а кузов не подряпаний.

Популярні новини зараз

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi опублікувала список смартфонів, які не отримають оновлення Android 11. Що дивно, серед них є і порівняно нові моделі, але компанія вирішила відмовитися і від них.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi показала роботу невидимою фронтальною камера. Правда, сама камера знаходиться на пікселями екрану, але технологія цілком собі нова, так що варто очікувати смартфонів без вирізів вже в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, влада США нагадала про блокування TikTok. Відомо, що американська компанія може купити бізнес сервісу тільки до 14 вересня, але Китай спеціально відтягує це, так що шансів на успішну угоду стає все менше.