У магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store гравці можуть отримати безкоштовно Доповнення Commander Lilith & the Fight for Sanctuary для пригодницького рольового шутера Borderlands 2. Роздача триватиме до 2 жовтня. Звичайно, це не безкоштовна гра, але сама Borderlands 2 отримала за час існування величезну кількість DLC, які досить сильно доповнюють гру. І ось, деякі з доповнень можна отримати абсолютно безкоштовно.

Читайте Знай в Google News!

Commander Lilith & the Fight for Sanctuary-це останнє, дванадцяте доповнення для Borderlands 2. DLC продовжує сюжет другої частини, додаючи в гру нових персонажів, нові локації, ворогів і босів. Доповнення для Borderlands 2 вийшло 9 червня 2019, що не так вже й давно, хоч і гра вийшла ще в 2012 році.

Завантажити додаток можна по цим посиланням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Ньютон ще у 18 столітті передбачив точний рік кінця світу – залишилось обмаль часу

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi опублікувала список смартфонів, які не отримають оновлення Android 11. Що дивно, серед них є і порівняно нові моделі, але компанія вирішила відмовитися і від них.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi показала роботу невидимою фронтальною камера. Правда, сама камера знаходиться на пікселями екрану, але технологія цілком собі нова, так що варто очікувати смартфонів без вирізів вже в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, влада США нагадала про блокування TikTok. Відомо, що американська компанія може купити бізнес сервісу тільки до 14 вересня, але Китай спеціально відтягує це, так що шансів на успішну угоду стає все менше.