Apple збирається випустити Apple Watch Series 6, але останні чутки припускають, що поряд з ними це буде Заміна Apple Watch Series 3, більш доступна версія, що отримала назву Apple Watch SE. Apple може називати це якось інакше, але для простоти я називаю його SE.

Читайте Знай в Google News!

Назва посилає до iPhone SE, який бачив дві версії, обидві з більш раннім дизайном обладнання і оснащені самим останнім процесором.

Apple Watch Series 3-надзвичайно популярні Розумні годинники, тому що вони дуже доступні (за ціною від 199 доларів і вище), але це обладнання, яке було вперше випущено в 2017 році. Таким чином, вони не тільки мають дизайн, який тепер був блискуче оновлений за допомогою Apple Watch Series 4 і 5 (і незабаром Series 6), але його процесор починає працювати повільніше в порівнянні з більш новими моделями, і йому не вистачає таких функцій, як виявлення падіння і вимірювання ЕКГ.

Apple Watch, фото: iphones

Популярні новини зараз

Ньютон ще у 18 столітті передбачив точний рік кінця світу – залишилось обмаль часу

Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

Показати ще

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, коли Apple випустить Series 6, вона також анонсує цю нову, більш доступну модель. Якщо це правда, то це сюрприз, оскільки попередні чутки пов'язували Apple Watch SE з датою випуску навесні 2021 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi опублікувала список смартфонів, які не отримають оновлення Android 11. Що дивно, серед них є і порівняно нові моделі, але компанія вирішила відмовитися і від них.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi показала роботу невидимою фронтальною камера. Правда, сама камера знаходиться на пікселями екрану, але технологія цілком собі нова, так що варто очікувати смартфонів без вирізів вже в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, влада США нагадала про блокування TikTok. Відомо, що американська компанія може купити бізнес сервісу тільки до 14 вересня, але Китай спеціально відтягує це, так що шансів на успішну угоду стає все менше.