2020 рік не був вдалим для світового ринку смартфонів. Численні звіти показали, що пандемія коронавірусу призвела до величезного зниження продажів смартфонів у всьому світі. Він продовжує руйнувати галузь, і деякі аналітики очікують зростання в 2021 році. Цікаво, які смартфони були продані найбільше в ці важкі перші шість місяців для індустрії смартфонів? Аналітична компанія Omdia нещодавно опублікувала список 10 найбільш продаваних телефонів у всьому світі за першу половину 2020 року.

iPhone 5C

  1. Apple iPhone 11

  1. Samsung Galaxy A51

    Популярні новини зараз

    Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця

    За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає

    Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду

    Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

    Показати ще

  1. Xiaomi Redmi Note 8

  1. Xiaomi Redmi Note 8 Pro

  1. Apple iPhone SE

  1. Apple iPhone XR

  1. iPhone 11 Pro Max

  1. Xiaomi Redmi 8A

  1. Xiaomi Redmi 8

  1. Apple iPhone 11 Pro

смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi опублікувала список смартфонів, які не отримають оновлення Android 11. Що дивно, серед них є і порівняно нові моделі, але компанія вирішила відмовитися і від них.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi показала роботу невидимою фронтальною камера. Правда, сама камера знаходиться на пікселями екрану, але технологія цілком собі нова, так що варто очікувати смартфонів без вирізів вже в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, влада США нагадала про блокування TikTok. Відомо, що американська компанія може купити бізнес сервісу тільки до 14 вересня, але Китай спеціально відтягує це, так що шансів на успішну угоду стає все менше.