SSC Tuatara-справжній звір, і, як показує це нове відео, що демонструє Американський гіперкар, катання на пасажирському місці на ньому-це досвід, який просто не може бути відтворений на жодному іншому автомобілі.

Читайте Знай в Google News!

SSC вже кілька місяців тестує свій перший Tuatara, доставлений клієнтам, і поступово випускає нові захоплюючі ролики про автомобіль. Продюсер і ютубер Бадді Уайрік-один з небагатьох щасливчиків, який зміг оцінити всю потужність авто.

Хоча в цьому ролику немає зображення спідометра, щоб показати, наскільки швидко автомобіль прискорюється, все, що вам потрібно зробити, це подивитися на вираз обличчя Уайріка, коли Шелбі натискає на педаль газу.

Ще в червні SSC випустила відео, в якому Tuatara розганяється з 60 миль на годину (96 км / год) до 120 миль на годину (193 км / год) всього за 2,5 секунди, що справді шалено.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Показати ще

Основна причина, чому Tuatara настільки швидкий, полягає в тому, що він оснащений 5,9-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддувом і плоским кривошипом, який видає 1750 к.с. при роботі на етанолі E85 і 1350 к. с. при бензині з октановим числом 91. Цей двигун з'єднаний з швидкісною коробкою передач, яка приводить в рух задні колеса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.