Схоже, що проблеми Китаю нікуди не дінуться. Китайський уряд зайнятий проблемами США, але тепер йому доводиться мати справу і з Індією. Раніше між урядами Індії та Китаю відбувалися конфлікти через прикордонні питання. Тепер перший вивів це питання на новий рівень. Міністерство електроніки та інформаційних технологій Індії зараз швидко забороняє Китайські додатки. Уряд Індії вважає, що ці додатки " завдають шкоди суверенітету і цілісності Індії...".

Читайте Знай в Google News!

Згідно з недавнім звітом, уряд Індії знову заборонив 118 китайських додатків. Міністерство електроніки та інформаційних технологій Індії (MEIT) опублікувало сьогодні оголошення. За заявою уряду, ці додатки "підозрюються в участі в діяльності, яка ставить під загрозу суверенітет і (територіальну) цілісність Індії, оборону Індії, національну безпеку і громадський порядок". Деякі з популярних програм в списку включають PUBG MOBILE LITE, WeChat Work, WeChat Reading, Tencent, Baidu, Taobao і т. д.

геймеры, gettyimages

29 червня уряд Індії оголосив про заборону 59 китайських додатків, включаючи Tiktok, WeChat, QQ і Weibo. Згодом було оголошено про заборону ще 47 китайських додатків. На даний момент уряд Індії заборонив 224 китайських додатки.

Популярні новини зараз

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.