Samsung Galaxy Z Fold 2 5g був як би наполовину анонсований разом з Galaxy Note 20 минулого місяця, і сьогодні Samsung завершила анонсування його другим заходом, офіційною специфікацією і ціною. Між першою половиною оголошення та різними витоками ми вже знали про Fold 2 майже все, крім ціни та дати випуску. Отже, сьогодні важлива новина полягає в тому, що Galaxy Z Fold 2 коштує 1999 доларів - на 10 доларів більше, ніж оригінальний Fold - і він буде доставлений в США 18 вересня.

Читайте Знай в Google News!

Інша частина заходу-офіційне підтвердження вже просочилися специфікацій. Fold 2 має процесор Snapdragon 865+, 12 ГБ оперативної пам'яті, 256 ГБ пам'яті UFS 3.1 і акумулятор ємністю 4500 мАг. Телефон підтримує бездротову зарядку, у нього є збоку сканер відбитків пальців, він працює під управлінням Android 10 і, якщо ви можете його отримати, підтримує частоту нижче 6 ГГц і mmWave 5G. На міжнародному рівні немає версії Exynos - всі складні пристрої у всіх регіонах будуть працювати під управлінням Qualcomm Snapdragon 865+.

Galaxy Z Fold 2, samsung

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.