Ram представив 1500 TRX минулого місяця, і тепер Hennessey оголосив про плани позбавити його ключової особливості-6,2-літрового двигуна V8 з наддувом, який видає 702 К.С. (523 кВт / 712 К. С.) і 650 фунт-фут (880 Нм) крутного моменту.

Читайте Знай в Google News!

Хоча це звучить божевільно, компанія замінить V8 на спеціально налаштовану версію двигуна Hellephant. 7,0-літровий V8 з наддувом зазвичай видає 1000 к.с. (746 кВт / 1014 К. С.), але версія Hennessey буде видавати більше 1200 к. с. (895 кВт / 1217 к. с.).

Hennessey’s Mammoth 6×6, carscoops

Двигун Hellephant не буде єдиною зміною, оскільки вантажівка також отримає перетворення 6x6 , як і VelociRaptor 6x6. В рамках модернізації модель буде оснащена шестиколісним приводом, а також абсолютно новим кузовом, який був подовжений і має масивні колісні отвори.

Популярні новини зараз

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Показати ще

Компанія також встановить більш потужні Бампери, модернізовану підвіску для бездоріжжя і світлодіодні ліхтарі. У моделі також буде індивідуальний інтер'єр, але про деталі поки нічого не говориться.

Виробництво буде обмежено трьома одиницями, а ціна буде починатися з 500 000 доларів (373 787 фунтів стерлінгів / 419 892 євро), включаючи базовий Ram 1500 TRX.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.