Після того, як новий дизайн Apple iPad Air 4 нібито просочився в мережу, прийшов час для появи схем нового iPad на основі CAD. Незважаючи на те, що в брошурі минулого тижня було зображено "повноекранний" iPad Air 4 з дизайном моделей Pro, USB-C та Touch ID на боці, ці нещодавно витікаючі схеми демонструють майже такий же загальний дизайн, але з Face ID на борту.

Читайте Знай в Google News!

Ми сумніваємося, що Apple встановить Face ID на iPad, попереднє покоління якого починалося з трохи більше 300 доларів, так що це можуть бути або різні прототипи нового Air, або дві нові моделі iPad, які покажуть разом з iPhone 12.

iPad 2020, apple

iPad 2020, apple

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.