Схоже, в Google Maps з'явилася нова функція дороги: світлофори. Google експериментує з позначенням перехресть світлофором вже кілька місяців, але сьогодні, як вперше виявила Android Police, ця функція набуває широкого поширення.

Читайте Знай в Google News!

Підтримка світлофора Google Maps - це всього лише невеликий статичний маркер в середині перехрестя, який вказує на те, що там є світлофор. Щоб побачити світлофор, потрібно збільшити масштаб дуже близько. Як завжди, функції карти будуть залежати від набору даних Google, а зараз ми бачимо їх тільки в США. Вони з'являються при перегляді карти або навігації.

На даний момент схоже, що Google не використовує світлофори, окрім як відображати їх на карті.

Популярні новини зараз

Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Як і багато функцій Google Maps, дані світлофора передаються через сервери Google, так що функція зі світлофорами може з'явитися в найближчому оновленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.