Оновлення Windows від Microsoft сумно відомі тим, що викликають різні проблеми. Як повідомляється, Останнє оновлення безпеки для Windows 10, випущене 11 серпня, не вдається встановити для декількох користувачів.

Читайте Знай в Google News!

Згідно зі звітом Windows Latest, нові оновлення зачіпають ноутбуки та ПК, на яких встановлено оновлення за листопад 2019 р. (2019 р.) і оновлення за травень 2020 р. (2004 р.). Повідомлення про помилки як код помилки в основному згадується 0x800f081f. це може бути пов'язано з "відсутністю файлів у папці WinSXS, в якій зберігаються різні копії DLL та системних файлів", - йдеться у звіті.

смартфон, фото Pxhere

Судячи зі скарг користувачів, нове оновлення Windows 10 викликає перезавантаження систем, відображення чорного екрану і навіть перезавантаження не допомагає з установкою. Ці оновлення викликають і інші проблеми, зокрема Windows 10 KB4565351. Деякі користувачі вказали на проблеми зі звуком при установці оновлення. Аудіодрайвери відразу вилітають і перестають працювати. Користувачі Windows 10 повідомляють про ті ж проблеми в Twitter, Reddit і на форумі спільноти Microsoft.

Популярні новини зараз

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.